Een nieuwe kinderwagen kopen

Een nieuwe kinderwagen kopen? Wij zetten de verschillende soorten kinderwagens voor je op een rijtje

  • Baby
  • juli 14, 2020
  • Comments Off

Wanner jij en je partner een kleintje verwachten, moet er veel voorbereid en geregeld worden. Zeker als het om jullie eerste baby gaat! Zo moet je je, naast het kiezen van het juiste kinderstoeltje in auto, bijvoorbeeld afvragen Heb ik een kinderwagen nodig. Als je de vraag heb ik een kinderwagen nodig positieve beantwoordt, komt meteen de volgende vraag om de hoek kijken: Welke kinderwagen past bij mij? Er zijn vandaag de dag namelijk veel verschillende soorten kinderwagens op de markt, dus kritisch kinderwagens vergelijken en voor jouw kleine wondertje de beste kinderwagen 2020 kopen is van goot belang. Je gunt jouw kindje toch het beste? Maar, als je een standaard kinderwagen vergelijken gaat met andere typen kinderwagens als buggy’s of combiwagens, kom je erachter dat verschillende soorten kinderwagens elk hun eigen voordelen en nadelen hebben. De beste kinderwagen 2020 kiezen kan dan lastig zijn.
In dit artikel lees je alles over een outdoor kinderwagen kiezen, over verschil kinderwagen en combiwagen en over het verschil kinderwagen en buggy. We zetten namelijk de verschillende soorten kinderwagens voor je op een rijtje, met hun pluspunten en minpunten. Een kinderwagen vergelijken en op basis daarvan een kinderwagen kiezen wordt zo een stuk gemakkelijker!

De combiwagen: geschikt voor jarenlang gebruik

Een van de aspecten van betrokken vaderschap is je partner helpen bij een kinderwagen kiezen. Vraagt je vriendin of vrouw zich af Welke kinderwagen past bij mij, help haar dan bij een goede kinderwagen kiezen. Kinderwagens vergelijken is namelijk niet zo eenvoudig, omdat er diverse hoofdsoorten zijn en daarbinnen weer veel unieke modellen. De eerste en meest populaire soort kinderwagen is de combiwagen. Het verschil kinderwagen en combiwagen is dat je een combiwagen kunt ombouwen en zo kunt laten ‘meegroeien’ met je ouder wordende kinderen, tot ze drie jaar zijn. Je kunt deze variant ombouwen tot een kinderwagen met zitje. En tevens kun je er gemakkelijk het het juiste kinderstoeltje in auto opzetten. Zo benut je het autokinderstoeltje dubbel, wat natuurlijk voordelig en praktisch is. De bekendste merken die combiwagens aanbieden zijn de kinderwagenmerken Mutsy, Bugaboo, Quinny, Joolz en Maxi-Cosi.

Gewone standaard wandelwagens

Bij outdoor kinderwagen kiezen kun je ook gaan voor een standaard wandelwagen. Wanneer je kiest voor het dragen van je baby in een draagzak of draagdoek, heb je in het begin gen combiwagen nodig. Een wandelwagen of basic kinderwagen is dan een optie en kun je gebruiken wanneer je kleine wonder kan zitten. Een verschil kinderwagen en buggy is dat een gewone kinderwagen een stuk robuuster en sterker is dan een buggy. Wandelwagens kun je daarom goed inzetten als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en over wat ruiger terrein moet lopen. Een sterke wandelwagen die tegen een stootje kan is dan natuurlijk wel zo lekker.

Kinderwagen 3 in 1 – Lederen handvaten- Inclusief Autostoel – Luxe uitvoering
Bugaboo kinderwagen – Fox All Black

Buggy’s: licht, wendbaar en voordelig in de aanschaf

Een ander verschil kinderwagen en buggy is dat een buggy lichter en mobieler is. Buggy’s zijn wendbaarder en gemakkelijk in elkaar te vouwen. Ze zijn met name in de stad handig, als je met je kleintje gaat shoppen bijvoorbeeld. Een buggy is dus ideaal voor kortere wandelingen. Vanwege het lichtere ontwerp zijn buggy’s ook voordeliger in de aanschaf dan standaard wandelwagens of combiwagens.

Bugaboo Donkey 3 Mono kinderwagen met stoel en wieg

Duowagens: als je meerdere kinderen hebt

Als je op zoek bent naar de beste kinderwagen 2020, dan kun je als man betrokken vaderschap tonen door een duowagen te kopen. Dit zijn wandelwagens met twee zitjes. Vooral als het leeftijdsverschil tussen jullie kinderen klein is, of je krijgt en tweeling, zijn duo wandelwagens een ideale oplossing. Je kunt dan met twee kinderen tegelijk op stap. Naast het fenomeen duowagen zijn er ook duobuggy’s en duo combiwagens te koop. De laatste variant kun je gebruiken tot jouw kinderen drie jaar zijn.

Kinderwagens vergelijken is belangrijk

Welke variant kinderwagen je ook kiest, elk type kinderwagen vergelijken met andere modellen en varianten is belangrijk om de juiste keuze te maken. En door goed te vergelijken, kun je vaak ook veel geld uitsparen!

Previous «
Next »