elektrische kinder motor

Populair buitenspeelgoed voor je kinderen

  • Baby
  • augustus 19, 2021
  • Comments Off

Ben jij als volwassene gek op motoren en wil jij je kind diezelfde liefde en passie overbrengen? Geef dan je zoon of dochter een elektrische kindermotor. Met een elektrische kindermotor doe jij jouw kind een heel groot plezier. Niet alleen vinden de meeste kinderen het leuk om op een voertuig te rijden, ze vinden het helemaal leuk als ze hetzelfde doen als hun moeder of vader. Een elektrische kindermotor is een veilige en leuke manier om jouw kind kennis te laten maken met het rijden van een motor.

Veilig op een elektrische kindermotor rijden

Ben je op zoek naar een elektrische kindermotor dan heb je heel veel keuze. Er is inmiddels een  groot assortiment met diverse modellen en merken elektrische kindermotors. Vanaf het moment dat je kinderen 1 jaar zijn kunnen ze al op een kindermotor rijden. De meeste modellen zijn geschikt voor kinderen tot 6 jaar. De motors zijn voorzien van een accu en worden dan ook geleverd met een oplader om de accu op te laden. Daarnaast hebben de meeste modellen zijwielen voor extra stabiliteit. De verlichting en muziek maken de elektrische kindermotor helemaal af. Je kunt verschillende soorten modellen en merken bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een BMW of een echte Vespa motor. Extra leuk is dat je een gepersonaliseerd nummerbord er gratis bij kunt bestellen. Zo kun je de naam van jouw (klein)kind op het nummerbord laten zetten. Dat is helemaal stoer, zo rijdt jouw (klein)kind op een motor die zijn of haar naam draagt.

Hoe kies je jouw perfecte elektrische kindermotor?

Zoals gezegd is er een breed assortiment aan verschillen soorten kindermotors. Welke model is dan het meeste geschikt voor jouw kind? We geven je een aantal tips die je kunnen helpen bij de juiste keuze. Allereerst de accu, immers de motor moet goed kunnen rijden. Er zijn motors met een 6V en 12V accu. Wanneer je kind veel over onverharde paden en gras rijdt, is een 12V accu de beste keuze, de 6V accu’s zijn namelijk niet geschikt om over onverharde ondergronden te rijden. Daarnaast is de uitstraling van de elektrische kindermotor van belang. Zo kun je zelf een keuze maken in het model en de kleur. Bedenk wat de lievelingskleur is van jouw kind, je kunt namelijk bij veel modellen zelf de kleur uitkiezen. Ga je voor een felle rode Vespa of kies je voor een zwarte stoere kindermotor? 

Voordelen van een elektrische kindermotor

Ben je nog niet overtuigd voor het kopen van een elektrische kindermotor? Dan geven we je graag nog een aantal speelse voordelen. Een van de eerste voordelen heeft te maken met de motoriek en richtingsgevoel. Jouw zoon of dochter leert zelf rijden, richting aan te geven en snelheid te beheersen. Daarnaast wordt met het rijden op een kindermotor ook de reflexen vergroot. En als laatste voordeel beleeft je kind er enorm veel plezier aan. Hij kan nu zijn moeder, vader, oom of opa nadoen Een elektrische kindermotor is populair buitenspeelgoed en gegarandeerd een groot succes!

Previous «
Next »