schoolspullen

Back to school? Dit zijn de musthaves van dit moment!

  • Baby
  • juli 30, 2021
  • Comments Off

Het is weer zomervakantie! Heb jij al vakantieplannen? Wat je ook gaat doen, vrije dagen vliegen altijd voorbij. Voordat je het weet begint school weer! Daarom is het een goed idee om goed voorbereid te zijn voor de schoolperiode die er weer aan zit te komen. Wij vertellen je graag wat de musthaves zijn van dit moment!

1.  Rugzak
Bij een nieuw schooljaar hoort een nieuwe rugzak. Om goed voor de dag te komen zijn er tegenwoordig superveel rugzakken waar je uit kan kiezen. Deze zijn voorzien van superleuke prints. Denk bijvoorbeeld aan voetbalrugzakken, giraffe rugzakken, unicorn rugzakken en ga zo maar verder!

2. Drinkfles of schoolbeker
Natuurlijk mag een drinkfles of schoolbeker niet ontbreken voor een nieuw schooljaar. Doe hier water in of kies voor ranja of een lekker sapje. Er zijn heel veel soorten drinkflessen en schoolbekers voor kids waar je uit kan kiezen. Ga je voor een egale fles in een hippe kleur of wil je gaan voor een beker of fles met een leuk patroon. De meest populaire thema’s van dit moment zijn Minions en Frozen: er zit vast wel iets tussen geschikts tussen.

3. Broodtrommel
Bij een beker of drinkfles, mag een broodtrommel niet ontbreken. Hier kan je uiteraard – brood indoen, maar ook voor fruit of koekjes is een broodtrommel de ideale oplossing. Kies voor een leuke broodtrommel met Luipaard, Frozen 2 of Voetbal patroon. De keuze is aan jou!

4. Etui
Na een jaar hetzelfde etui te gebruiken, is een etui soms aan vervanging toe. Dit komt doordat pennen kunnen gaan lekken of afgeven in het etui. Start het nieuwe jaar fris en fruitig met een nieuw etui. Uiteraard in een leuke uitvoering. Wat denk je bijvoorbeeld van een speciaal unicorn etui, een roze etui of een mint variant? De keuze is aan jou.

Waar koop jij jouw schoolitems?

Dé ideale shop om nieuwe schoolspullen te kopen is bij Top1Toys. Neem eens een kijkje in de webshop van het bedrijf. Je zult al gauw zien dat de keuze reuze is en dat de items erg betaalbaar zijn.

Previous «
Next »