baby buggy

Next step: Yoyo buggy

  • Baby
  • november 7, 2019
  • Comments Off

We kunnen ons voorstellen dat dit één van de spannendste moment van je leven is: je verwacht een kindje! Wat zijn we allemaal nodig en hoe weten we wat we moeten kiezen? Deze vraag is vast al eens in je opgekomen. Dat je een buggy nodig bent is één ding dat zeker is. De Yoyo Buggy biedt alles wat jullie nodig zijn om stijlvol en gemakkelijk van A naar B te komen. 

De handige Yoyo buggy

Laten we eerst maar eens uitlichten wat de Yoyo buggy precies is. De buggy heeft een passende vrolijke naam: YOYO. Sinds 2010 heeft de Yoyo buggy een plekje in de markt veroverd.  Ze stond meteen bekend om haar eenvoudige gebruik. De Yoyo buggy is namelijk een uitkomst als we het hebben over een compact en functioneel model. Veel buggy’s worden al gemaakt om makkelijk te vervoeren, maar de Yoyo buggy spant toch wel de kroon. Je kan je baby er comfortabel mee vervoeren en als je snel op pad moet omdat je nog een afspraak hebt? Geen probleem, in een paar seconden zit jij met je opgevouwen kinderwagen in de auto. 

Alleen maar voordelen

Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. Je wil dat je kind comfortabel ligt/ zit, de prijs-kwaliteitsverhouding moet goed zijn en tegenwoordig is het ook belangrijk dat een buggy makkelijk te vervoeren is. De Yoyo Buggy is multifunctioneel en kan jaren meegaan. Je kan hem namelijk gebruiken voor een pasgeboren baby tot aan een kleuter. De wagen bestaat uit één frame die je volledig kan inklappen tot een compact pakketje. Vervolgens kan je er verschillende opzetstukken opzetten. Daarnaast kan je zelfs een hand vrijhouden, want de Yoyo buggy is al met één hand veilig te besturen. Ideaal toch?

Het design

Is het uiterlijk zo belangrijk? Ja! Wij vinden van wel. Wanneer je mooie kindje geboren is dan wil je gewoon het beste voor hem/haar. De Yoyo buggy heeft een prachtig design.  Het is een moderne kinderwagen waarbij je tot wel zeven kleuren kan kiezen. Dus voor iedereen is er een passende kleur. 

Waar wacht je nog op?

Nou? De Yoyo buggy is fraai in design en ontzettend makkelijk om mee te nemen. Ga je graag op  pad of wonen je familie en vrienden wat verder weg? Dat is met de Yoyo buggy geen enkel probleem. Ze is zo opvouwbaar dat je amper merkt dat je wat opslagruimte in de auto kwijt bent. Daarnaast is het ideaal om een hand vrij te hebben om je kleine hum af en toe een aai over zijn/haar bol te geven. De Yoyo buggy maakt het mogelijk om in één keer een baby tot kleuter te vervoeren en is daarnaast ook nog eens stijlvol. Ja, waar wachten we nog op? Let’s go! 

Previous «
Next »