babystoeltjes kiezen

Veilig de weg op met Recaro autostoeltje

  • Baby
  • november 7, 2019
  • Comments Off

Veiligheid staat altijd voorop, zeker als je je kleine spruiten op de achterbank hebt zitten. Een veilig en comfortabel autostoeltje is dan ook essentieel. Gaan jullie vaak de hort op en wonen familie en vrienden wel een stukje rijden of gaan jullie regelmatig een weekendje weg? Maak dan kennis met het Recaro autostoeltje. Het autozitje biedt alle veiligheid die nodig is en zit ook nog eens super comfortabel voor je kleine. 

Goed voor je kleine koter

Recaro heeft al decennia lang ervaring met de ontwikkeling van autostoeltjes. Het Recaro autostoeltje is dan ook volgens de nieuwste technieken helemaal ergonomische ontworpen. Dit zorgt ervoor dat jouw kind veilig en comfortabel mee de weg op kan. De vernuftige vormgeving zorgt ervoor dat jouw kleintje volledig ondersteund wordt en niet opzij kan vallen. Ook wanneer de oogjes dichtvallen, blijft het Recaro autostoeltje de nek en het hoofdje voldoende ondersteunen. Het stoeltje is zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken en te bevestigen. In de eerste vijftien maanden van je baby is het namelijk beter om je kind achterwaarts te vervoeren, zodat het geen druk op zijn/haar nekje krijgt. Daarnaast is het Recaro autostoeltje geschikt voor zowel lange- en korte afstanden. Je wilt tenslotte wel dat je kleine koter de reis lekker doorstaat. 

Makkelijk te bevestigen

Wanneer je het Recaro autostoeltje hebt gekocht hoef je hem alleen nog maar in de auto te bevestigen. Nu kun je denken dat dit een enorm gedoe wordt, maar dat is bij dit model geen probleem. Het Recaro autostoeltje is namelijk heel makkelijk te bevestigen. Met de connectoren en steunpoot kan het bijna niet misgaan. Daarnaast volgt er een piepje wanneer het stoeltje goed is bevestigd. Makkelijker kan niet toch? 

Huh?! Nog meer voordelen?

Er zijn nog een aantal voordelen op te noemen. Het Recaro autostoeltje is namelijk 360 graden draaibaar. Dit betekent dat je je kindje gemakkelijk uit de auto kunt tillen door eerst de stoel naar je toe te draaien. Dit is niet alleen prettig voor je kind, maar ook zeker voor jou. Daarnaast is het logisch dat je geen dure investering wilt doen in een product dat je maar kort kan gebruiken. Het Recaro autostoeltje is daarom voorzien van een babyinzet die je er later eenvoudig uit kunt halen. Je baby past nu in het zitje tot 105 centimeter.  Zo kan je dus nog langer plezier beleven van je autostoeltje. Fijn toch? 

Wat mooi moet zijn… 

Inmiddels weet je nu de voordelen van het Recaro autostoeltje. Naast alle voordelen en veiligheid is het design ook smaakvol. Het is strak ontworpen en gemaakt van de beste materialen. Door de gehele stoel zit een schuimlaag die ervoor zorgt dat jouw kindje lekker zit tijdens de reis. Uiteraard hoef je het niet te doen met maar één keuze. Het Recaro autostoeltje is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ga dus voor de kleur en het design dat het best bij jou en je auto past.

Previous «
Next »