Huisdier en baby

  • Baby
  • mei 10, 2019
  • Comments Off

Honden weten niet hoe om te gaan met baby’s en sommigen weten misschien niet eens wat een baby is. Een hond die het goed met kleine kinderen kan vinden, herkent een baby niet noodzakelijkerwijs als een kleiner kind en kan hem zelfs als een prooi zien. Om te voorkomen dat uw kind gewond raakt, gaat u ervan uit dat uw hond onvoorspelbaar op hen zal reageren en dit van plan is.

Honden en baby’s & Katten en baby’s

Je huisdier voorbereiden op een baby kan je op diverse manier doen. Schrijf je hond in voor gehoorzaamheidstraining. In de trainingsklasse leert u hoe u het gedrag van uw hond kunt beheersen zonder stress te veroorzaken of onaangename associaties met u of uw baby te krijgen.

Zodra uw hond de basiskennis kan uitvoeren (zitten, liggen, blijven, komen, enz.), Oefent u deze opdrachten terwijl u uw baby doet. Oefen een down-stay tijdens het wiegen van een pop en het heen en weer lopen. Klop de rug van de pop alsof je hem opboert, ga zitten en ga zo maar door. Beloon uw hond met snoepjes om in de gewenste positie te blijven. Oefenen met een pratende pop (sommige met een huilend spoor) kan een echte baby verder simuleren.

Begin waar mogelijk uw hond en kat bloot te stellen aan echte baby’s, misschien van vrienden of familie. Laat uw hond of kat de baby niet benaderen: beloon hem gewoon voor kalm gedrag in de aanwezigheid van de baby. Als uw hond ongemak vertoont (grommen, blaffen, enz.), Straf hem niet, dit zal hem niet leren dat agressie slecht is, maar dat baby’s slecht nieuws zijn. Verwijder hem rustig en herhaal de oefening op een later tijdstip en op grotere afstand van de baby.

Bereid je huisdier voor op babygeluiden. Opgenomen babygeluiden (gorgelen, brabbelen, huilen) kunnen op een extreem laag volume worden gespeeld tijdens het voeren van uw hond, kat en andere huisdieren. Verhoog bij elke sessie het volume een klein beetje. Het doel is om uw huisdier ontspannen te houden, zelfs in de aanwezigheid van luid huilen. Je zult niet willen omgaan met een blaffende hond en een schreeuwende baby om 2 uur ’s nachts luierwisselingen.

Bereid je huisdier voor op babygeuren. Beginnen met het dragen van de soorten lotions, poeders en andere producten die met de baby zullen worden gebruikt. Nadat je baby is geboren, breng je een van haar dekens mee naar het ziekenhuis om je kat de gelegenheid te geven zich aan die geuren aan te passen.

Deze handelingen om je huisdier voorbereiden op een baby zijn zowel voor hond als kat effectief in het laten wennen aan de aanwezigheid van een baby. Huisdier en baby kunnen uiteindelijk prima samen in een huis een gezin vormen met de ouders.

Previous «
Next »