Babyzen Yoyo, de ideale kinderwagen

  • Baby
  • juli 7, 2021
  • Comments Off

Het uitzoeken van een buggy kan een lastige opgave zijn. Zeker als je voor de eerste keer op zoek moet en je niet precies weet waar je op moet letten. Want afgezien van een mooie kleur, wil je als aanstaande of kersverse ouders toch het allerbeste voor je kindje. Behalve verschillende soorten en maten, kun je ook nog kiezen uit diverse merken. En dat maakt het niet eenvoudiger. Zijn er bepaalde dingen die niet aan de buggy mogen ontbreken? En waar let je op als het gaat om het gemak van het dagelijks gebruik? Babyzen Yoyo is het antwoord op al je wensen.

Een buggy die met je meegroeit

Kinderen groeien snel. De eerste maanden ligt je baby nog heerlijk te slapen in de kinderwagen, maar op een gegeven moment wordt het tijd om de kinderwagen te veranderen in een buggy. Met de Babyzen Yoyo is dat geen probleem. Het frame van de wandelwagen is geschikt voor kinderen tot 22 kilo en kan dus eenvoudig veranderd worden. Zo kan je dreumes nog steeds comfortabel de wereld verkennen, maar nu in een zittende houding. De wielophanging aan het frame zijn geschikt voor verschillende terreinen om te voorkomen dat de wandeling te hobbelig aanvoelt voor je kind.

Handig en eenvoudig

Met een pasgeborene heb je je handen vol als je op pad gaat. Een tas met allerlei spullen voor onderweg mag natuurlijk niet ontbreken. Maar ook heb je een kindje bij je dat je moet dragen, waardoor je vaak maar één hand over hebt om de wandelwagen op te bergen. Wat je dan nodig hebt, is een wandelwagen die je met een simpele beweging in kunt klappen. En die daarnaast ook nog eens zo goed inklapbaar is, dat het weinig ruimte inneemt. Ook op dat gebied is de Babyzen Yoyo een echte aanrader. Of je nu in je eigen auto op vakantie gaat, of je stapt in het vliegtuig, de Babyzen Yoyo neemt zeer weinig bagageruimte in.

Een complete kinderwagen

Zoals hierboven al aangegeven, groeit de Babyzen Yoyo met je kind mee. Hierdoor weet je zeker dat je op ieder moment de juiste zithouding voor je kindje kunt instellen. Een volledige set van de Babyzen Yoyo bestaat dan ook uit een bak van de kinderwagen met een versterkte matras, een pop-up kap die gemaakt is van speciale stof om UV straling tegen te gaan en die geen regen doorlaat. De buggy heeft een comfortabel zitkussen en een rugleuning die in meerdere posities verstelbaar is.

Voor ieder weertype

De Babyzen Yoyo is niet alleen een goede keuze vanwege het gemak. Ook de accessoires die verkrijgbaar zijn, zorgen ervoor dat je nooit voor verrassingen komt te staan als je onderweg bent. Er is een autostoel die met speciale adapters past op het frame van de Babyzen Yoyo. Dat is handig als je onderweg bent. Maar je bent ook op alle weersomstandigheden voorbereid. Want de Babyzen Yoyo heeft voor warme dagen een bijpassende parasol of muggennet. Op de dagen dat het weer minder mooi is, zorg je dat je de regenhoes en voetenzak bij je hebt. Zo weet je zeker dat je kindje aangenaam zit tijdens het uitstapje.

Previous «
Next »