Een voedingskussen, ideaal voor moeder en kind

  • Baby
  • oktober 29, 2019
  • Comments Off

Je hebt net een kindje gekregen of je zit nog midden in je zwangerschap. Je bent druk bezig met het inrichten of uitbreiden van de kinderkamer en hebt je ogen gericht op allerlei accessoires die voor zowel jou als je kind handig en fijn zijn. Wat dacht je van een mooi en comfortabel voedingskussen? Een voedingskussen geeft jou en je kind ondersteuning tijdens het voeden. Kies je voor een groter model, dan is het ook geschikt als zwangerschapskussen en geeft het jou de steun die je zeker in de laatste maanden heel goed kunt gebruiken.

Wat kun je doen met een voedingskussen?

Als je baby op een voedingskussen ligt, voelt het zich geborgen en geliefd. Veel voedingskussens hebben een vulling van microkorrels. Deze korrels zijn flexibel en passen zich gemakkelijk aan. Ze zorgen voor ondersteuning, welke bewegingen je kind ook maakt. Ook jij ervaart veel meer zit- of ligcomfort, waardoor je aandacht zich kan richten op wat ├ęcht belangrijk is: de relatie tussen jou en je baby. Het maakt niet uit of je borstvoeding geeft of flesvoeding. Een voedingskussen geeft je in beide gevallen de juiste ondersteuning. Kies je voor een groter model voedingskussen, dan kun je hem ook gebruiken als zwangerschapskussen. Zeker in je laatste trimester kun je de extra ondersteuning zeer goed gebruiken en er veel profijt van hebben. Een extra groot en langwerpig zwangerschapskussen is ideaal tijdens het slapen. Sla je been eromheen om je rug te ontlasten of om het minder warm te hebben. In die laatste maanden gun je jezelf zo een zeer goede nachtrust.

Tijdens het voeden

Of je je kindje nu borstvoeding of flesvoeding geeft; een goede houding is voor jou belangrijk om lichamelijke klachten te voorkomen. Het geven van voeding is een heerlijk en intiem moment waar je de tijd voor moet nemen. Het is dan prettig als je je arm, rug en schouders goed ondersteund. Maar ook voor je kleintje is het heerlijk als hij of zij ondersteund ondersteund wordt, zodat deze voedingsmomentjes heerlijk comfortabele momenten zijn. Tijdens het voeden is het beter om een groot voedingskussen te gebruiken, en de kleinere varianten zijn handig om alleen je arm te ondersteunen. Op deze manier ben je er zeker van dat je je kindje heel fijn en comfortabel kan blijven voeden. Alle voedingskussens kun je in verschillende designs bestellen. Je kunt uiteraard hetzelfde design kiezen als het grote voedingskussen, maar dat hoeft uiteraard niet. Je kunt het voedingskussen ook uitzoeken op de kleur van je kinderkamer of misschien de kleur van je huiskamer.

Kwaliteit en service

Als je dus op zoek bent naar meer comfort tijdens je zwangerschap of meer comfort tijdens de voedingsmomentjes met je baby? Kies dan voor een comfortabel voedingskussens met bijpassende hoes. Heerlijk voor jou en je kleintje.

Previous «
Next »