boeket cadeau

Bloemetje bestellen? Altijd een goed idee!

  • Baby
  • november 6, 2019
  • Comments Off

Bloemetje bestellen? Altijd een goed idee!

Wil je laten merken dat je aan iemand denkt? Dan is een bloemetje bestellen een goed idee. Om de verrassing nog wat groter te maken is het leuk om bloemen te bestellen en deze af te laten leveren. Hiervoor hoef je de deur niet meer uit, want dat kan tegenwoordig ook gewoon online. Je kiest een mooie bos, vult het gewenste afleveradres in en de rest wordt voor je geregeld. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje bij Boeketcadeau.nl.

Voor welk bloemetje kies jij?

De verschillende soorten bloemen vind je via diverse categorieën. Zo zijn er bijvoorbeeld geboorte bloemen, bloemstukken, rouwbloemen, rozen, romantische bloemen en overige cadeaus. Het is namelijk ook mogelijk om naast een bloemetje iets extra’s toe te voegen aan je bestelling. Denk bijvoorbeeld aan chocolade, mooie kaarsen of een knuffel.

De service van Boeketcadeau

Heb je bloemen op zondag nodig? Een bloemetje bestellen kan bij Boeketcadeau ook gewoon op zondag. Daarbij zijn de bloemen altijd vers met een vers garantie van 7 dagen. Om de bloemen nog op dezelfde dag te laten bezorgen dien je voor 12:00 uur een bestelling te plaatsen. Voeg een leuk kaartje toe zodat de ontvanger weer van wie hij of zij het boeket heeft ontvangen. Bestellingen na 12:00 en voor 23:59 worden de volgende werkdag bezorgd. De mogelijkheden zijn enorm bij Boeketcadeau, zeker weten dus dat jij een mooi bloemetje weet te vinden.

Heb je vragen?

Mooie bloemen zijn altijd een feest om naar te kijken. Het beste nieuws is dus dat je hier 7 dagen per week bloemen kunt bestellen! Heb je nog vragen over een bloemetje bestellen? Breng een bezoek aan de website of neem gerust eens contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden al je vragen graag en voorzien je van persoonlijk advies.

Previous «
Next »