jollein

De vrolijke babyproducten van Jollein

  • Baby
  • april 16, 2021
  • Comments Off

Als je baby je aankijkt en er zoveel liefde uit die mooie oogjes straalt, dan smelt je toch helemaal weg? Dan is het toch volkomen logisch dat je jouw kleintje alleen het allerbeste gunt? Als je jezelf wilt verwennen met een avondje uit, dan trek je de mooiste outfit uit je garderobe aan. Je wilt stralen en je helemaal goed voelen. Dat is precies wat je jouw baby ook gunt. Dat ligt binnen handbereik. Met babymode van Jollein ziet je kindje er zo goed mogelijk uit. En over kwaliteit en draagcomfort hoeft niemand zich zorgen te maken. 

Handige accessoires van Jollein

Naast babykleding geeft Jollein je nog veel meer. Dit bedrijf uit Assen weet al sinds de jaren zeventig wat belangrijk is voor ouders en hun allerliefste kleintjes. Het eerste jaar draait alles om de gezonde en liefdevolle band die je met je kleintje op gaat bouwen. Je wilt dat je baby de wereld gaat ontdekken en zich overal thuis voelt. Dat mag natuurlijk wel in alle comfort. Dus zal je behoefte hebben aan handige slaapzakjes, matrasbeschermers voor de kleine ongelukjes, klamboes tegen vervelende muggen, zachte boxkleden en praktische mandjes, rugzakken en opbergmanden. Je gaat de deur niet uit zonder een luiertas, een beschermende zonnekap of een regenhoes over de kinderwagen. Jollein levert dit allemaal en nog zoveel meer. Wat ontbreekt er nog in je babyuitzet?

Als prinsjes en prinsesjes gekleed in Jollein babymode

Ga voor traditionele meisjeskleuren, jongenskleuren of maak een keuze voor uniseks of genderneutraal. Wat je baby ook aantrekt, kinderkleding van Jollein zit altijd goed, is van zeer goede kwaliteit en staat bekend om zijn hoge draagcomfort. Als je kleintje zich niet gehinderd voelt door kleding, is de volledige aandacht gericht op spelen, ontdekken en communiceren met jou als ouder. Zomerkleertjes of warme jasjes voor de wintermaanden, Jollein besteedt veel aandacht aan trendy en vriendelijke designs, omdat baby’s niet alleen praktische, maar ook leuke mode mogen dragen. Maar wat zijn leuke kleertjes als je niet kunt spelen? Maak je baby blij met gezellige knuffels, rammelaars, houten speelgoed en muziekmobielen uit de collectie van Jollein. Na het spelen en eten, uiteraard met een Jollein serviesje, is het tijd voor een badje. Schoon en verkwikt mag je prinsje of prinsesje in een warme en zachte badcape richting slaapkamer, voor een welverdiende nachtrust.

Jollein en Clevercare

Als je iets van Jollein koopt, kom je een Clevercare logo tegen. Wat is dat? Clevercare geeft je tips voor een zuinig, slim en milieuvriendelijk onderhoud van je babykleding en textiel. Ze geven bijvoorbeeld als tips om alles na het dragen, te luchten om het op te frissen en de vlekken handmatig te verwijderen. Zo verminder je het aantal wasbeurten en wordt jouw CO2-afdruk actief verminderd. Je herkent het logo aan een bloemetje. 

Jollein ook online bestellen

Je kunt je babyproducten van Jollein ook heel eenvoudig online bestellen. Alle baby essentials van Jollein hebben een zachte touch en dat is wat iedere jonge moeder wil voor haar kind. Sinds 1973 met familieliefde voor jou gemaakt.

Previous «
Next »