zandbak kopen

5 leuke zandbakken voor in de tuin

  • Baby
  • april 4, 2021
  • Comments Off

Hoera, het is lente! Het zonnetje schijnt en je kleuter wil graag buiten spelen. Tijd om leuk buitenspeelgoed aan te schaffen! Een speelhuisje of glijbaan is altijd goed, maar iets wat ook zeker niet mag ontbreken is een zandbak voor in de tuin. Wil jij graag een zandbak kopen en kan je nog wat inspiratie gebruiken? Dat komt goed uit want wij zetten 5 leuke zandbakken voor in de tuin op een rijtje. Daarnaast hebben we een lijstje gemaakt met het leukste zandbakspeelgoed. Kijk mee!

5 leuke zandbakken voor in de tuin

1. Little Tikes zandbak schildpad

Eén van de leuke zandbakken voor in de tuin is deze Little Tikes Turtle zandbak. Deze is 109 centimeter lang, 95 centimeter breed en 38 centimeter hoog, wat goed is voor zo’n 70 kilo zand. Door het deksel blijft de donkergroene zandbak goed schoon. De schildpad zandbak heeft twee brede randen waar kinderen comfortabel op kunnen zitten en dat is ook erg handig! Wie wil er nu niet zo’n leuke schildpad in de tuin?

peuter zandbak kopen
Klik hier voor meer informatie over bovenstaande turtle zandbak

2. Rijoka zandbak schip boot

Is je kleuter een piraat of een matroos? Je kapoen mag zelf kiezen! Met deze zandbak in de vorm van een schip kan je kind z’n fantasie de vrije loop laten. De zandbak is eenvoudig te monteren en wordt geleverd inclusief grondzeil. Onder het bankje vind je nog een kleine opbergruimte voor bijvoorbeeld emmertjes, schepjes en zandvormpjes. Je hoeft alleen nog zand toe te voegen en het spelen kan beginnen! De zandbak in boot vorm is 195 centimeter lang, 94 centimeter breed en 135,5 centimeter breed. Je moet er dus wel wat ruimte voor hebben. 

zandbak schip
Klik hier voor meer informatie over bovenstaande schip zandbak

3. Tomdrew zandbak met verstelbaar dak

Wil je jouw kleuter lekker laten spelen in de zandbak, zonder je zorgen te maken over de zon  op z’n huid? Dan is deze Tomdrew zandbak met verstelbaar dak wellicht iets voor jou! De zandbak is 118 centimeter lang, breed én hoog, en bevat een deksel. Het dak heeft een stevige, waterdichte stof en zowel de helling als de hoogte van het dak zijn aan te passen. Na het spelen in de zandbak kan je het dak verlagen zodat het zand en het speelgoed beschermd worden tegen de regen en vuil. Handiger kan haast niet!

zandbak met dak kopen
Klik hier voor meer info over bovenstaande zandbak met verstelbaar dak

4. Hillhout zandbak met deksel en bank

Deze houten zandbak met handige bankjes is niet alleen leuk voor je kleuter, maar staat ook prachtig in jouw tuin. Als je liever geen opvallende zandbak in je tuin hebt, is dit een goede optie! De twee bankjes vormen samen het deksel waardoor je binnen no time de zandbak kunt beschermen tegen allerlei weersomstandigheden en vuil. Valt er ineens regen uit de lucht? Dan hoef je alleen maar de bankjes toe te klappen! De zandbak is 120 centimeter lang, 120 centimeter breed en 30 centimeter hoog. 

houten zandbak met bankjes
Klik hier voor meer informatie over bovenstaande zandbak met bankjes

5. Step2 krab zandbak met schelp deksel

Tenslotte is deze krab zandbak een leuke zandbak voor in de tuin. De Step2 crabbie sandbox is een felgekleurde rode zandbak in krab vorm en door het deksel wordt de zandbak goed bedekt. De krab heeft brede randen waar je kleuter comfortabel op kan zitten. De krab zandbak is 120,7 centimeter lang, 119,4 centimeter breed en 40,6 centimeter hoog. Hij is geschikt voor maar liefst 136 kilo zand. Veel speelplezier gegarandeerd!

krab zandbak kopen
Klik hier voor meer informatie over bovenstaande krab zandbak

Heb je iets gehad aan onze 5 leuke zandbakken voor in de tuin ? Vergeet dan zeker het zandbakspeelgoed niet. Hieronder zetten we het leukste speelgoed voor de zandbak op een rijtje!

speelzand kopen
Klik hier als je meer wil weten over speelzand
zandbak speelgoed hijskraan
Klik hier voor meer info over bovenstaande hijskraan om mee in de zandbak te spelen
strandset met kiepauto
Klik hier voor meer informatie over deze kiepauto met strandset
zand en watermolen kopen
Klik hier voor meer info over bovenstaande zand en water molen
kinder emmerset kopen
Klik hier voor meer info over bovenstaande kinder emmerset
zandvormen
Klik hier voor meer info over bovenstaande zandvormen
speelgoed strandset
Klik hier voor meer informatie over bovenstaande speelgoed strandset
speelgoed zandbakset
Klik hier voor meer info over bovenstaande zandbakset

Is het slecht weer? Dit zijn de leukste houten speelkeukens. Zo kunnen je kinderen ook binnenshuis plezier hebben!

Previous «
Next »