verduisterende gordijnen

Verduisterende raamdecoratie voor de babykamer

  • Baby
  • februari 12, 2019
  • Comments Off

Omdat kinderen vroeg naar bed gaan, is het voor hen natuurlijk prettig als hun kamer goed verduisterd is. En een goede nachtrust voor je kinderen, daar is jou vast ook veel aan gelegen! Vind je de sfeer van de kinderkamer belangrijk en ben je benieuwd of de kleur van het verduisterend gordijn wel past bij het interieur van de kinderkamer? Vraag dan vooraf gratis kleurstalen aan.

Verduistering en warmtewerend

Vooral in de zomer zijn verduisterende gordijnen natuurlijk erg prettig. Eén ruk aan het gordijn en je baby of kinderkamer is donker. Maar verduisterende gordijnen dienen niet alleen voor het buitenhouden van licht. Ook heeft het een isolerende functie als het gaat om warmte. Door het gordijn overdag te sluiten, houdt je ook de warmte buiten. Ook biedt een gordijn die de kamer verduistert, meer variatiemogelijkheden in het creëren van sfeer door middel van verlichting. Als je een verduisterend gordijn ophangt in de woonkamer, weer je bovendien het zonlicht als je tv wilt kijken of aan het computeren bent.

Gordijnen op maat

Het is natuurlijk wel van belang dat een verduisterend gordijn goed aansluit bij de afmetingen van je raam om het licht volledig af te sluiten. Daarom kun je gordijnen altijd op maat laten maken. Als je het risico wilt vermijden dat de gordijnen onverhoopt toch niet passen, roep dan een adviseur in om de afmetingen voor jouw gordijn nauwkeurig te bepalen. Ook kun je om advies vragen welk gordijn het beste past bij het interieur van de kamer.

Laat een adviseur langskomen

Wil je graag een verduisterend gordijn hebben voor je babykamer? Maak dan gratis een afspraak met een adviseur bij ilumio.nl en profiteer van de volgende voordelen:

  • Gratis advies
  • Afspraak bij jou thuis
  • Deskundig advies met oog voor detail
  • Afmetingen worden direct opgenomen
  • Binnen één uur bestel je de perfecte raamdecoratie

Bestel gratis kleurstalen

Op de website kun je voor alle aanwezige producten een staalkleur bestellen. Elk product op de webshop is voorzien van een knop ‘bestel kleurstaal’. Binnen vijf werkdagen krijg je de kleurstalen thuisgestuurd.

Aanbod in verschillende kleuren

Verduisterende gordijnen kun je bestellen in verschillende kleuren en types. Zo kom je voor ieder interieur tot een passende keuze. Lichtwerende gordijnen hoeven niet altijd donker te zijn. Je kunt ook gordijnen bestellen die lichter van kleur zijn. Dankzij de voering in het gordijn hebben ook deze gordijnen een verduisterend effect.             

Previous «
Next »