Leuke Moederdag cadeautjes

  • Baby
  • april 20, 2020
  • Comments Off

Één keer per jaar zetten we alle lieve mama’s in het zonnetje. Dit mag ook wel, want het hele jaar door zorgen ze voor ons en staan ze altijd voor je klaar. Natuurlijk wil je dan op Moederdag voor de dag komen met een leuk cadeautje om haar eens extra te bedanken. Maar ben je even inspiratieloos en weet je niet wat je aan de moeder kan geven? Geen zorgen! Wij zetten graag een aantal leuke cadeautjes voor je op een rij.

Kersverse moeder

Voor kersverse moeders is hun eerste Moederdag altijd super spannend. Het is allemaal nog nieuw en tegelijkertijd ook heel bijzonder. Zo’n eerste Moederdag is vaak een dag om nooit te vergeten en daarom dus een mooi moment om eens uit te pakken met een leuk cadeau. Hoewel het kindje nog te jong is en geen cadeau kan aanschaffen, zou de vader dit initiatief op kunnen pakken. Zo is het leuk om een Moederdagpakket samen te stellen voor zowel de moeder als het kindje. Denk hierbij aan verwenningsproducten voor onder de douche voor de moeder en schattige kleertjes of speeltjes voor de baby, zoals een baby badjas. Zo kunnen mama en kind samen genieten. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen een cadeautje aan de kersverse moeder te geven, zodat zij even een momentje voor zichzelf heeft. 

Dagje uit 

Niets is leuker dan een gezellig dagje erop uit met mensen waar je om geeft. Neem je moeder een dagje mee naar een sauna of boek een massage. En voor de actievelingen onder ons: maak een mooie wandeltocht of fietsroute langs een prachtig natuurgebied en eindig de dag bij een restaurantje, of ga midgetgolven en bezoek een museum. Natuurlijk zijn er zo nog veel meer mogelijkheden, want ook afhangt van de interesse van de mama.   

Accessoires 

Welke vrouw wordt er nu niet blij van accessoires? Voor elke prijsklasse kun je verschillende leuke accessoires kopen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke sleutelhanger of riem. Of ga voor een groter cadeau, zoals een portemonnee of tas. Hiervoor kun je terecht op verschillende webshops die een veelzijdig aanbod hebben. The Little Greenbag bijvoorbeeld biedt de grootste collectie aan tassen en accessoires.

Wees creatief 

Één ding wat alle moeders waarderen is een creatief cadeautje. Of je nu zelf iets in elkaar knutselt of een origineel cadeautje koopt, het laat zien dat je moeite hebt gedaan en het is een lief gebaar. Als je van knutselen houdt is het een leuk idee om een fotoboek te maken met lieve tekstjes erbij. Of maak een mooie collage en lijst deze in. Dit zijn cadeautjes waar de mama jaren later nog met veel plezier op terug kan kijken. 

Previous «
Next »