kraamcadeau voor mama

Leuke kraamcadeaus voor kersverse mama’s

  • Baby
  • september 6, 2022
  • Comments Off

Zwangerschap is een tijd om zowel de aanstaande moeder als de nieuwe baby te vieren. Of dit nu het eerste kind van de moeder is of niet, elke zwangerschap is speciaal, en als ze die tijd herdenken met een cadeau, zullen ze zich geliefd voelen. Een cadeau met emotionele waarde kan iets zijn dat mama de komende jaren kan koesteren. Aan de andere kant is een geschenk dat ook nuttig is, misschien nog wel beter. Als je alleen een cadeau voor haar wilt kopen (en niet voor de baby), overweeg dan om haar een dagje ontspanning te geven. Lees snel verder voor meer tips!

Verzacht een groeiende buik met een rijke crème die, eventueel, speciaal is samengesteld voor aanstaande moeders. Deze lotions kunnen gemaakt zijn van cacao-, of jojoba boter en verzacht de huid. Grotere cosmeticamerken zoals Lancome hebben dergelijke crèmes in de collectie.

Geurkaarsen kunnen de sfeer in huis prettig maken en een luxe kaars is daarom een leuk kado. Kies het liefst voor een frisse en fruitige geur zoals rozen of zwarte bessen bladeren. Vaak staat een dergelijke kaars net zo elegant als hij niet brandt op een plank of op een speciale plek in huis dan wanneer je hem wel aansteekt.

Een bloemen abonnement

Fleur elk huis op met een bloemenabonnement! Zorg dat de aankomende moeder elke maand bloemen ontvangt tijdens het laatste trimester van de zwangerschap. Er zijn tegenwoordig verschillende bedrijven die verse snijbloemen versturen. Altijd een attent geschenk!

Comfortabele kleding

Leggings zijn de beste vriend van een aanstaande moeder. Een legging die is ontworpen met een groeiend lichaam in gedachten en is gemaakt van gerecycled polyester is dan de beste keuze. Een duurzaam cadeau geven is altijd een goed idee.

Een praktisch cadeau voor wanneer de baby er is, is ook altijd een goed idee. Een babyfoon is zo’n cadeau en ze zijn er in allerlei typen en prijsklassen.

Zo kun je er een kopen met video monitor wat de nieuwe mama gemoedsrust geeft. Verder kun je kijken naar speciale functies zoals tweerichtingsgesprek, een thermometer op afstand, nachtzicht en meer. Allemaal opties die het een fluitje van een cent maken om de baby in de gaten te houden.

Geef mama een nieuw paar schoenen die perfect zijn voor haar gezwollen zwangerschaps voeten. Zoals Birkenstock-sandalen, deze hebben een zacht voetbed en een goede ondersteuning van de voetboog. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen en je kunt zelfs de breedte van de schoen bepalen.

Luxe sandalen

Je gaat de waarde van instappers pas begrijpen als je een kind krijgt. Deze comfortabele sandalen zijn geweldig voor de groeiende zwangere voeten van een moeder, en ze doen ook wonderen als mama naar een controle moet of een blokje om wil, maar moeite heeft met het strikken van veters.

Het is van vitaal belang voor moeders om tijdens de zwangerschap eiwitten binnen te krijgen, zodat de weefsels en organen van de baby kunnen groeien, met name de hersenen. Er zijn shakes beschikbaar die gemaakt zijn met het oog op zwangerschap en de periode vlak daarna. Een dergelijke shake levert het broodnodige eiwit dat nodig is.

Geef het onbetaalbare cadeau van een goede nachtrust met een uniek zwangerschapskussen. Deze zijn speciaal gemaakt om de plaats van meerdere kussens in te nemen, omdat ze de heupen, rug, nek en buik ondersteunen. Hoewel het er misschien grappig uitziet, is het de moeite waard als het helpt om wat kostbare rust te krijgen.

Previous «
Next »