baby lunch

Het meenemen van je lunch

  • Baby
  • december 23, 2020
  • Comments Off

Behalve ontbijten is lunchen ook een belangrijk onderdeel van de dag. Ben je de hele dag aan het werk op kantoor? Dan is een pauze even belangrijk. Je kunt tijdens de pauze even je gedachten verzetten, je bent weg van de computerschermen en je bent even gezellig aan het kletsen met je collega’s. Echter is een lekkere lunch natuurlijk wel belangrijk, want hoe verser hoe beter. Wat lunch jij graag en hoe ga jij dit meenemen? Vooral als je voor je werk veel onderweg bent, is het meenemen van je lunch waarschijnlijk een hele klus. Want verstopte yoghurt met muesli vindt niemand meer lekker na een aantal uur. 

Maak gebruik van een lunchpot

De perfecte oplossing hiervoor? Een lunchpot. Een lunchpot maakt het namelijk mogelijk om je verschillende soorten lunch gescheiden van elkaar mee te nemen. Zo hoeft jouw yoghurt met muesli nog niet gemixt te worden of jouw salade met croutons nog niet door elkaar. Met een apart onderdeel voor bijvoorbeeld de muesli of de croutons zul jij overal waar je bent nog heerlijk kunnen lunchen. Je eten blijft op deze manier altijd van elkaar gescheiden, goed dicht gehouden en blijft daarom altijd vers. De twee compartimenten van een lunchpot zijn ideaal voor een heerlijke lunch, waar je dan ook bent. Natuurlijk kun je een lunchpot gerust ook voor je ontbijt gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld moeite hebt met ontbijten direct nadat je je bed bent uitgestapt.

Je eigen lunchpot

Een gepersonaliseerde lunchpot is helemaal ideaal. Zo kun je de lunchpot gerust in de koelkast van kantoor neerzetten, want iedereen zal herkennen dat de lunchpot van jou is. Dit is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om een ander blij te maken met een prachtig en persoonlijk cadeau. Is er bijvoorbeeld een speciale bijnaam die je aan iemand geeft? Ook dit kun je op de lunchpot zetten.

Een lunchpot personaliseren

Maar waar kun je een lunchpot nou het beste halen? Er zijn online veel mogelijkheden, waarbij jij rustig een keuze kunt maken uit een ruim aanbod aan lunchpotten. Kijk bijvoorbeeld eens bij MyMepal, zij bieden je een ruim assortiment met diverse bekers, lunchpotten en broodtrommels. Zo kun je niet alleen op zoek naar een prachtige lunchpot maar maak je de hele set compleet. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je vervolgens aan de slag met het ontwerpen van de beker. Wat wil je nog meer? 

Previous «
Next »