baby gipsafdruk

Bijzondere baby cadeau’s

  • Baby
  • februari 28, 2018
  • Comments Off

Originele baby cadeau’s

Het vinden van originele baby cadeau’s is altijd weer een uitdaging. Er wordt in jouw omgeving weer een baby geboren en je moet opzoek naar een cadeau. Uiteraard wil je met iets speciaals aankomen, iets anders dan anderen. Een bijzonder baby cadeau waar de ouders en baby lang plezier van zullen hebben.
De bekende bijtringen, sokjes en rompertjes zijn natuurlijk altijd leuk om cadeau te doen. Maar de kans is groot dat een ander hier ook mee aankomt en jouw cadeautje ergens in een zak beland. Dus denk eens aan een alternatief baby cadeau, wat niet snel vergeten wordt.
Hieronder volgen een paar bijzondere baby cadeau’s die zeker in de smaak gaan vallen bij de kersverse ouders.

baby gipsafdruk

Voorbeelden voor originele baby cadeau’s

•Een 3D gipsafdruk:
Hiermee kun je een 3D afdruk maken van het handje en voetje van de baby. Zo kom je toch aan met een bijzonder baby cadeau.
•Een newborn fotoshoot:
Hiermee maak je de oudes ontzettend blij. Zo kunnen zij de eerste moment van hun wonder vast laten leggen. Dit is een cadeau voor altijd.
•Een ergonomische draagdoek of draagzak:
Dit cadeau is absoluut een aanrader. Newborn baby’s vinden het heerlijk om dicht bij hun mama op de borst te liggen. Met een ergonomische draagdoek of draagzak heeft de moeder ook haar handen vrij om eventueel wat huishoudelijke taken te doen. Dit is zeker een alternatief baby cadeau waar mama en baby blij van worden.
•Een naamarmbandje:
Dit mooie cadeau is er een die niet vergeten zal worden. Laat de naam van de baby graferen in een armbandje en zo heeft hij of zij een herinnering voor altijd.
•Een eerste bord en bestek setje:
Dit cadeau is niet om meteen te gebruiken na de geboorte. Maar zodra de baby fruit -en groente hapjes kan gaan eten komt dit leuke cadeau goed van pas. Kies bijvoorbeeld voor een bamboe eetsetje met leuke diertjes erop.
•Een cadeaubon:
Als je het dan toch lastig vind om een bijzonder cadeau te vinden. Dan kun je er altijd nog voor kiezen om een cadeaubon te geven. Kies voor een cadeaubon van een winkel waar de ouders graag shoppen. Zo kunnen ze altijd zelf nog iets moois uitzoeken.

Zo zie je, er zijn genoeg leuke ideeen voor bijzondere baby cadeau’s waarmee jij de nieuwe ouders blij kunt maken.

 

Uitgelichte afbeelding> https://www.ikbenzomooi.nl/nl/baby-art-my-baby-sculpture-frame-honey.html

Previous «
Next »