Een persoonlijk cadeau: gepersonaliseerd telefoonhoesje

  • Baby
  • december 22, 2019
  • Comments Off

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje laten maken en als presentje weggeven, is een van de nieuwste trends van dit moment. Met name ondernemers gebruiken een gepersonaliseerde iPhone 11 case als relatiegeschenk, om daarmee hun zakenrelaties en/of klanten te verrassen. Maar een persoonlijk getint telefoonhoesje ontwerpen, zo lazen we op een modern lifestyle blog, is ook leuk om jouw partner of een goede vriend(in) mee te verrassen. Maar welke voordelen heeft een gepersonaliseerde telefooncase voor een iPhone 11 of een Samsung-telefoon precies? En welke mogelijkheden zijn er om telefoonhoesjes persoonlijk te maken?

De pro’s van een gepersonaliseerd hoesje voor je smartphone

De grote meerderheid van telefoonhoesjes die in omloop is, is verre van uniek. Natuurlijk zijn er genoeg hoesjes te krijgen, die in de smaak vallen en die bij jouw persoonlijke voorkeur(en) passen. Maar een persoonlijk ontworpen telefoonhoesje voor je eigen smartphone laten maken of voor iemand anders, heeft veel meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met daarop een foto van jullie dochtertje. Een groot voordeel van zo’n uniek hoesje is dat je elke keer als je je smartphone pakt, een kick krijgt en geconfronteerd wordt met het mooiste dat je hebt. Een tweede pluspunt van, zoals het in het Engels heet, personalised iPhone cases is dat je werkelijk elk soort hoesje kunt ontwerpen dat je maar wenst. Zo kun je gaan voor een foto van je partner, je zoontje of dochtertje, maar ook voor een fraaie landschap dat je dierbaar is. Qua kleuren is ook alle mogelijk. Of ontwerp een hoesje met daarop jouw bedrijfsnaam en logo, zodat jouw medewerkers een unieke mobiele telefoon hebben voor als ze op zakenreis gaan of een afspraak hebben met klanten. Ten derde is een pro van persoonlijk ontworpen smartphonehoesjes het feit dat deze van optimale kwaliteit zijn. De kwaliteit doet niks onder voor standaardhoesjes. En ten slotte is de prijs van zelfontworpen cases voor iPhones of Samsung Galaxy’s goedkoper dan menigeen denkt. Tegenwoordig kun je voor een klein bedrag al hoesjes laten ontwerpen. Natuurlijk worden de hoesjes per stuk goedkoper naarmate er meer besteld worden. Zeker als ondernemer is het dan ook aan te raden om – mocht je de cases als relatiegeschenk willen weggeven – een ruime voorraad te bestellen. Zo kun je een tijd met de hoesjes vooruit en spaar je ook nog eens geld uit.

De mogelijkheden als je eigen hoesjes wilt ontwerpen

De opties die je hebt qua ontwerp zijn eigenlijk onbeperkt. Veel mensen kiezen voor leuke foto’s van familie of vakanties op hun hoesje. Maar je kunt er ook grappige teksten opzetten, leuke platjes van internet of een foto van jezelf. Verder kun je gaan voor bedrijfslogo’s, tekenfilmfiguren, enzovoort. Op internet zijn tal van voorbeelden te vinden met mogelijkheden. Laat je inspireren door unieke, zelf ontworpen telefoonhoesjes en kijk gewoon eens rond op goede websites!

Previous «
Next »