leukste watertafels van dit moment

Dit zijn de leukste watertafels van dit moment!

  • Vanessa
  • mei 5, 2021
  • Comments Off

Het is volop lente en binnenkort komt de zomer eraan. Ideaal weer om een leuke watertafel te kopen voor je peuter! Een watertafel is heel leuk waterspeelgoed voor kleine kinderen. Ze kunnen op een prettige hoogte spelen met water, emmertjes, bootjes en andere accessoires. En als het heel warm is in de zomer, krijgen ze meteen ook de nodige verkoeling. Wil jij graag een watertafel kopen? Wij zetten de leukste watertafels van dit moment op een rijtje. Kijk mee!

Step2 Watertafel Rain Showers Splash Pond Blauw – Incl. 13-delig accessoireset 

Met deze Step2 Rain Showers Splash Pond Water Table kunnen kinderen het laten regenen. De kleintjes kunnen de grote emmer gebruiken om water uit de vijver op te scheppen en in de bovenste bak te gieten om beneden een douche te maken. Terwijl de regendruppels terug in de vijver sijpelen, kunnen ze kijken naar de doolhof achtige waterradjes die een waterval creëren. Plezier gegarandeerd! De grote watertafel is ruim genoeg zodat er meerdere kinderen samen kunnen spelen. Daarnaast worden er 13 accessoires bijgeleverd om mee te spelen. Deze hoef je dus niet meer apart te kopen. De watertafel is verkrijgbaar in het groen en paars. 

Little Tikes Watertafel Piratenboot

Schip Ahoy piraatjes! Met deze Little Tikes Piratenboot Watertafel beleven kinderen  spetterende avonturen. De watertafel bevat twee speelfiguren, een haai die water spuit, een waterkanon, op te halen anker en een constant stromende fontein. Goed voor uren waterplezier! Ook bij deze watertafel zitten genoeg accessoires om mee te spelen. De watertafel is tevens ruim genoeg voor meerdere kinderen. 

PlayMaxx zandbak tafel en watertafel

Speelt je peuter graag met zand én water? Dan is deze PlayMaxx zandbak tafel en watertafel wellicht iets voor jullie! Zo hoef je geen twee aparte tafels te kopen. De PlayMaxx watertafel en zandbak tafel is ideaal voor kleintjes om uren met zand en water te spelen. De tafel bestaat uit 22 kleurrijke onderdelen zoals een emmertje, gietertje, zand figuurtjes, schepjes en een kraan. De tafel is snel en eenvoudig te monteren waardoor je peuter snel kan beginnen te spelen!

Little Tikes Fountain Factory Watertafel

Ook de Little Tikes Fountain Factory Watertafel is één van de leukste watertafels van dit moment! De tafel bevat buizen die eenvoudig met elkaar verbonden kunnen worden. Kinderen kunnen hun fantasie gebruiken voor het samenstellen van de buizen. De leidingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld en met verschillende kranen worden gebruikt. De waterpomp stuurt het water omhoog in de watertoren. Kortom: deze watertafel is goed voor uren speelplezier! De Little Tikes watertafel heeft ruimte voor ongeveer 26 liter water en bevat een handige stop waarmee je het water kunt verwijderen.

Step2 Zand & Watertafel Dino Dig 

Tenslotte nog een leuke zand- en watertafel in één! Met deze Step2 Dino Dig Sand & Water Table beleven kinderen de gekste dinosaurusavonturen. Deze speeltafel is ideaal voor meerdere kinderen om terug in de tijd te reizen naar de prehistorie. De kleintjes kunnen de grote beker gebruiken om snel water te scheppen en water in de bovenkant van de vulkaan te gieten. Ondertussen kunnen ze toekijken hoe het water langs de zijkanten stroomt. De speeltafel is voorzien van een grote zandbak voor diep Dino graafwerk en een waterstation om de graafwerktuigen af te spoelen. Laat de zomer maar komen!


Wil je toch graag een aparte zandbak kopen? Hier vind je 5 leuke zandbakken voor in de tuin!

Previous «
Next »