leukste-baby-mijlpaalkaarten

De 5 leukste baby mijlpaalkaarten

  • Vanessa
  • januari 28, 2021
  • Comments Off

Je kindje groeit en dat zie je aan heel veel dingen. Rollen, zitten, brabbelen, tandjes die doorkomen en de eerste verjaardag: het zijn allemaal bijzondere mijlpalen. Met deze leuke en verschillende baby mijlpaalkaarten gaat er geen enkele mijlpaal van je baby voorbij en leg je ze voor altijd vast. Hieronder hebben we de vijf leukste mijlpaalkaarten baby op een rijtje gezet. Lekker vrolijk of zwart-wit, lief of stoer: er is voor ieder wat wils. Kijk mee!

1. Milestone Baby Cards – The Original

In het eerste levensjaar van je baby gebeuren er veel bijzondere dingen. Denk aan het eerste lachje, de eerste stapjes en de eerste woordjes. Met de Milestone Baby Cards kan je alle belangrijke momenten vastleggen. De mijlpaalkaarten set bevat 30 geïllustreerde kaarten in een mooie giftbox. Deze kleurrijke mijlpaalkaarten zijn geschikt voor jongens en meisjes. Een superleuk kraamcadeau om te geven of voor je eigen babyboek!

Milestone Baby Cards Mijlpaalkaart – Het nieuwe nummer 1 baby cadeau

2. Milestone Baby Mijlpaalkaart – Sophie de giraf

Sophie de giraf is al ruim 55 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten. Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s hoorntjes, oren en poten. Inmiddels heeft Sophie de giraf ook haar eigen baby mijlpaalkaarten. Hoe leuk is dat?! De mijlpaalkaarten set bevat 24 geïllustreerde kaarten. De kaarten hebben lieve, zachte pastelkleurtjes en kunnen zowel voor jongens als meisjes gebruikt worden. Een superleuk cadeau om te geven én te krijgen!

Milestone Baby Mijlpaalkaart – Sophie la Girafe

3. Milestone Baby Cards – Zwart-wit

Ben je op zoek naar papieren mijlpaalkaarten baby zwart-wit? Dan is dit stoere setje wellicht iets voor jou! De set bevat 25 prachtige mijlpaalkaarten voor je baby’s eerste jaar. Leuk aan deze kaarten is dat ze handgemaakt getekend zijn. Dit maakt deze mijlkaarten baby extra speciaal! Daarnaast wordt de set geleverd in een hip kraftpapieren zakje. Hierdoor is de mijlpaalkaarten set nog leuker om als cadeau te geven! Door het stoere uiterlijk van deze kaarten is deze set vooral bedoeld voor jongens, maar je kunt de kaarten natuurlijk ook altijd voor meisjes gebruiken als je dat leuk vindt!

Mijlpaalkaarten Baby – Kraamkado 

4. Milestone Baby Mijlpaalkaarten – ABC collectie

Met deze 40 prachtige mijlpaalkaarten kan je je baby’s eerste jaar vastleggen in weken, maanden en bijzondere momenten. Vanaf de A van Nieuwe Aanwinst tot de Z van Zzz slapen. Door deze kaarten toe te voegen aan je babyfoto’s, vergeet je nooit meer die speciale momenten met je kindje. Wat deze mijlpaalkaarten set extra leuk maakt: er zit een bewaardoosje bij om de kaarten in te bewaren. Een ideaal cadeau voor een babyshower, voor na de geboorte of voor een kraambezoek! De mijlpaalkaarten zijn minimalistisch vormgegeven en zijn geschikt voor jongens en meisjes. 

Milestone Mijn eerste jaar – Baby mijlpaalkaarten – ABC collectie

5. Mijn Eerste Mijlpaalkaarten

Baby mijlpaalkaarten met dieren? Hier zijn ze! Deze set bevat 30 mooie, lieve kaarten om iedere mijlpaal van je kindje vast te leggen. Denk aan de eerste keer staan, de eerste keer mama zeggen, de eerste Kerst en Sinterklaas, de eerste keer vakantie enzoverder. De vrolijke dierentekeningen maken deze mijlpaalkaarten set superleuk voor zowel jongens als meisjes!

Mijn Eerste Mijlpaal-kaarten 
Previous «
Next »