Checklist geboortekaartjes versturen

  • Baby
  • september 12, 2017
  • Comments Off

Jij bent zwanger! Wat leuk! Gefeliciteerd! Negen maanden zwangerschap lijken nu nog heel lang te duren, maar deze maanden gaan snel voorbij! Voordat je het weet, ligt jullie kindje in jouw armen. Hopelijk voel je je fit en kan je volop genieten van deze zwangerschap. Naast het genieten moet er ook veel geregeld worden voor de komst van jullie kindje.

Checklist geboortekaartjes versturen

Als jullie kindje geboren is, mag natuurlijk de hele wereld dat weten! Jullie hebben tenslotte het mooiste en liefste kindje van de hele wereld gekregen, daar zijn jullie trots op! Jullie willen dan waarschijnlijk zo snel mogelijk de geboortekaartjes versturen om al jullie familieleden, vrienden en bekenden te vertellen over jullie prachtige kindje. Het is verstandig om al tijdens jouw zwangerschap een mooi kaartje uit te zoeken. Dit kan namelijk een grote klus zijn en het is niet fijn als je dit nog moet doen na jouw bevalling. Je kunt dit op de traditionele manier doen, door boeken met voorbeeldkaarten te halen bij de drukker. Dit is een tijdrovende manier. Tegenwoordig kan dit ook makkelijker: je kunt ook online een mooi geboortekaartje uitzoeken of zelf ontwerpen. Via diverse sites worden geboortekaartjes aangeboden. Je kunt daar heel makkelijk aangeven wat je wel of niet zoekt, op deze manier worden alleen kaartjes getoond die aan jullie wensen voldoen. Als jullie het perfecte kaartje gevonden hebben, is het slim om nu al te bedenken wie er allemaal een geboortekaartje moet krijgen. Maak een checklist “checklist geboortekaartjes versturen” met de volledige adressen van de mensen die jullie een kaartje willen sturen. Als jullie nu de checklist geboortekaartjes versturen maken, scheelt dat straks veel werk en tijd.
Een andere optie, die jullie na de bevalling veel tijd scheelt, is om nu al de adressen op de enveloppen schrijven. Dan liggen de enveloppen alvast klaar. Na de geboorte van jullie kindje hoeven jullie dan alleen maar de kaartjes te bestellen bij drukker of website en zodra deze geleverd zijn, kunnen de bedrukte kaartjes in de enveloppen gedaan worden en verstuurd worden. Jullie familie, vrienden en bekenden zijn dan dus snel op de hoogte van de geboorte van jullie kindje. Zij zullen vast erg benieuwd zijn naar jullie wondertje en jullie kindje snel komen bekijken. Dus haal de beschuit met muisjes maar alvast in huis!

Geniet van de zwangerschap, succes met de bevalling en daarna heel veel geluk met jullie geweldige gezin!

Previous «
Next »