leuke zwangerschapskalenders

5x leuke zwangerschapskalenders om te geven én te krijgen

  • Baby
  • december 8, 2021
  • Comments Off

Ben je zwanger of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die zwanger is? Denk dan eens aan een leuke zwangerschapskalender! Er zijn tal van leuke zwangerschapskalenders verkrijgbaar: van de Relax Mama zwangerschapskalender tot De Zwanger scheurkalender en de 9 maanden aftelkalender. Voor iedere zwangere vrouw is er wel een toffe kalender te vinden. Een origineel cadeau voor de feestdagen of gewoon voor jezelf!

Relax Mama zwangerschapskalender – Elsbeth Teeling

Je kent het vast wel: terwijl iedereen je feliciteert met je zwangerschap en de eerste babykleertjes binnenkomen, heb je zelf misschien wat meer tijd nodig om te wennen aan deze nieuwe fase in je leven. Je lichaam verandert en je hormonen gaan allerlei kanten op. Zwanger zijn is prachtig, maar het is heus niet altijd rozengeur en maneschijn. De Relax Mama zwangerschapskalender steekt je iedere week een hart onder de riem en deelt een heleboel grappige weetjes waardoor je toch negen maanden blijft lachen. Relax mama!

Relax mama zwangerschapskalender
Relax mama zwangerschapskalender

De Zwanger scheurkalender – Ouders van Nu

Wat begint als een ronddobberend maanzaadje, groeit in negen maanden uit tot een trappelende baby met alles erop en eraan. Er gebeurt een hoop in je buik en De Zwanger scheurkalender maakt je zwangerschap nog bijzonderder! Voor elke dag dat je zwanger bent, vind je een tip over de ontwikkeling van de baby en jouw rol als (aanstaande) moeder. Een tijd vol mijlpalen, cravings, vreemde kwaaltjes en speciale ontdekkingen. Van de positieve zwangerschapstest tot de bevalling: elke dag is er eentje om bij stil te staan. De Zwanger scheurkalender is een mooi cadeau om te geven én te krijgen!

De Zwanger Scheurkalender
De Zwanger Scheurkalender

9 maanden aftelkalender – Pauline Oud

Met de 9 maanden aftelkalender volg je de zwangerschap van begin tot einde. Elke dag lees je een tip of weetje over deze bijzondere periode. De ervaringsverhalen van andere vrouwen, maakt deze aftelkalender nog leuker! Het is een stevige kalender, met spiraalbinding, die je mooi kunt uitklappen op je tafel, bureau of nachtkastje. Dit ziet er ontzettend leuk uit! 

9 maanden - Aftelkalender
9 maanden – Aftelkalender

Zwangerschapsaftelkalender voor broertjes en zusjes 

De meeste zwangerschapskalenders zijn bedoeld voor aanstaande mama’s, maar er zijn ook kalenders voor broer en zus verkrijgbaar. De Zwangerschapsaftelkalender voor broertjes en zusjes is daar een mooi voorbeeld van! Deze vrolijke aftelkalender geeft kinderen wekelijks informatie over de baby in de buik van de mama. Er staan een heleboel leuke opdrachten in om aanstaande broertjes of zusjes actief bij de zwangerschap te betrekken. Enkele voorbeelden zijn: ‘bedenk leuke namen voor je broertje of zusje’ en ‘teken met een lippenstift een groot gezicht op mama’s dikke buik’. 

Daarnaast kunnen kinderen elke maand een stickertje plakken zodat ze in een oogopslag zien wanneer de baby nu eindelijk komt. Zo kunnen jullie met z’n allen genieten van de zwangerschap! 

Zwangerschapsaftelkalender
Zwangerschapsaftelkalender

Mama Baas – Mijn zwangerschapskalender – Emma Thyssen

Tenslotte mag de leuke Mama Baas zwangerschapskalender niet in dit rijtje ontbreken! In deze originele zwangerschapskalender kan je lezen hoe je baby groeit en ontwikkelt, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap. Van de positieve zwangerschapstest tot de bevallingskoffer: in deze handige kalender ontdek je alles over de werking van hormonen, zwangerschapsdementie, prenatale onderzoeken, zwangerschapskwaaltjes en nog veel meer. Kortom: een must have voor elke aanstaande moeder!

Mijn zwangerschapskalender
Mijn zwangerschapskalender

Zo, dit zijn vijf leuke zwangerschapskalenders om te geven én te krijgen. Het is een leuk en origineel cadeau voor de feestdagen, maar ook gewoon voor jezelf. Iedere (aanstaande) mama verdient immers een cadeautje! 

Previous «
Next »