kleding meisje

Wat is de beste kleding voor je dochter die op zoek is naar stoer en modern?

  • Baby
  • maart 11, 2021
  • Comments Off

Kleine meisjes worden snel groot en als ouder sta je er af en toe versteld van hoe snel de tijd vliegt als je kijkt naar hoe snel je dochters van baby naar peuter, van kleuter naar meisje en van daar opeens tiener zijn. De jaren vliegen voorbij als je ziet hoe snel je kinderen opgroeien en alle ontwikkelingen die ze meemaken om te veranderen in de persoon die ze vandaag de dag zijn. 

Natuurlijk wil je als ouder zoveel mogelijk betrokken zijn bij alle aspecten van de ontwikkeling van je kind. Hoe meer aandacht je daar immers aan besteedt, hoe beter de band wordt die je met ze hebt. Als je actief bij de groeifases van je kind present bent, stelt dat je in staat om een goede relatie met ze op te bouwen, waar je later erg dankbaar voor zult zijn. 

Door betrokken te zijn bij de wensen van je kind verbeter je je relatie

Of het nu gaat om het maken van de juiste keuze met betrekking van de school waar ze naartoe gaan, het aandachtig luisteren naar hun wensen met betrekking tot bijvoorbeeld het favoriete eten of het geven van toestemming voor die lang geplande pyjama party met vriendinnen, jouw houding ten opzichte van de verschillende fases waar je dochter doorgaat bepaalt in sterke mate de toekomstige relatie die je met haar zult hebben. 

In het begin zul jij als vrijwel alle keuzes voor ze moeten maken, maar naarmate ze ouder en mondiger beginnen te worden, zullen ze steeds vaker aangeven wat voor hen belangrijk is en wat je juist wel of juist niet willen. Het ontwikkelen van een eigen wil en mening is echter fundamenteel voor de ontwikkeling van een eigen personaliteit, iets waar je in de loop der tijd steeds meer van gaat houden. Ieder kind is immer uniek en als ouder zul je ze in hun keuzes moeten steunen als je wilt dat ze straks op eigen benen kunnen staan.

Naarmate je dochter ouder wordt krijgt ze een eigen mening en voorkeuren

Je dochters waren er gelukkig al op jonge leeftijd toe in staat om aan te geven wat ze wel of niet wilden. Naarmate de jaren verstreken, gaf dat af en toe wel eens problemen, maar als je er aan terug denkt, verschijnt er vrijwel altijd een glimlach op je gezicht. Zo waren ze al vanaf jonge leeftijd behoorlijk bewust van wat voor kleren dat ze aan hadden en beetje bij beetje gaven ze ook steeds meer aan wat voor ieder juist wel of juist niet kon. 

Gelukkig ben je Levv tegengekomen, een hip en eigentijds kledingmerk voor meiden van 6 tot 16 jaar. Levv is een stijlvol en bijzonder merk, gericht op jonge meisjes en tieners die weten wat ze willen. Nadat je als verrassing voor ieder een nieuwe outfit had besteld, zijn je dochters fan geworden van het merk. Gekenmerkt door rock, lef en glam, biedt Levv een opvallende en comfortabele collectie van uiteenlopende kledingstukken waar eigenwijze meiden dol op zijn.

De kleding van Levv is stoer en modern, gemaakt van goed materiaal

Alle kleding van Levv is gemaakt van mooie en duurzame kwaliteit stoffen en afgewerkt met stijlvolle details. Of de meiden nu op zoek zijn naar een nieuwe zomerse jurk waar ze in het park de blits mee kunnen maken, een trendy blouse waarmee ze sjiek voor de dag kunnen komen of een modern poloshirt voor een ontspannen samenzijn met vriendinnen, Levv heeft een uitgebreide collectie van bijzonder ontworpen kleding waar ieder meisje iets kan vinden dat bij haar past.

Previous «
Next »