Deze zwangerschapsproducten heb je écht nodig

Deze zwangerschapsproducten heb je écht nodig

  • Baby
  • maart 2, 2022
  • Comments Off

Tijdens je zwangerschap staat je leven op z’n kop. Je moet niet alleen wennen aan het idee dat je binnen negen maanden moeder bent, maar ook je lichaam ondergaat allerlei veranderingen. Je krijgt te maken met diverse zwangerschaps kwaaltjes en ongemakken. Gelukkig zijn er genoeg producten die je in deze belangrijke fase van je leven helpen. Hieronder delen we een aantal zwangerschapsproducten die je écht nodig hebt! 

1. Zwangerschapsproducten: een goede buikcrème

Striae is wellicht een van de minst mooie bijkomstigheden van een zwangerschap. Je buik groeit en hierdoor verschijnen er dikwijls striemen op je huid. Je kunt striae voorkomen door je buik regelmatig in te smeren met een goede buikcrème. Zo’n crème beschermt je huid tijdens het meerekken en helpt de natuurlijke elasticiteit te behouden. Bovendien voelt je huid weer zacht en soepel aan.

2. Een zachte tandenborstel

Als je zwanger bent, kan je last hebben van ontstoken tandvlees. Daarnaast heb je meer kans op gaatjes. Dit komt door de veranderde hormoonhuishouding. Om bloedend tandvlees en andere ongemakken te voorkomen, is een goede mondverzorging essentieel. Een zachte tandenborstel is tijdens je zwangerschap dan ook ontzettend belangrijk. De zachte borstelharen beschermen je tandvlees en voorkomen dat het gaat bloeden. 

Louis Widmer Crème
Louis Widmer Crème
Oral-B Sensitive Clean
Oral-B Sensitive Clean
Oral B Tandvlees & Glazuur Tandenborstel
Oral B Tandvlees & Glazuur Tandenborstel

3. Een voedingskussen

Misschien denk je dat je een voedingskussen pas nodig hebt als je baby er is. Echter kan je een voedingskussen al goed gebruiken tijdens je zwangerschap. Zo’n kussen is namelijk ideaal als je door je dikke buik niet meer weet hoe je moet liggen of zitten. Je kunt het kussen op verschillende manieren gebruiken en met een mooie hoes eromheen ziet hij er ook nog eens superleuk uit! 

Snoozzz voedingskussen
Snoozzz voedingskussen
Doomoo Buddy Voedingskussen
Doomoo Buddy Voedingskussen

4. Een goede zonnebescherming

Als je in verwachting bent, is het verstandig om je huid optimaal te beschermen tegen de zon. Wanneer je dit niet doet, kan je last krijgen van een zwangerschapsmasker. Dit zijn pigmentvlekken die door de zon veroorzaakt worden. Daarom kan je tijdens je zwangerschap beter niet in de volle zon zitten. Wanneer je toch in de zon gaat, is het belangrijk dat je je altijd goed insmeert met een zonnebrandcrème met SPF50.

Garnier Ambre Solaire Anti-Age
Garnier Ambre Solaire Anti-Age
Garnier Ambre Solaire Sensitive
Garnier Ambre Solaire Sensitive

5. Gember

Veel vrouwen hebben last van misselijkheid tijdens de zwangerschap. Helaas mag je als zwangere vrouw niet zomaar medicatie innemen. In dat geval kan gember een goed hulpmiddel zijn. Maak bijvoorbeeld een lekker kopje gemberthee voor jezelf. Je kunt gemberthee kant-en-klaar kopen, maar je kunt dit ook zelf maken door verse gember in kokend water te doen. Eventueel kan je je thee op smaak brengen met een beetje honing of citroen. Dit is overigens ook lekker als je niet zwanger bent!

Gold Choice Ginger Honey
Gold Choice Ginger Honey
Instant 100% Gember Thee
Instant 100% Gember Thee

Zo, deze zwangerschapsproducten heb je écht nodig. Ze zijn ideaal om ongemakken te verlichten en om je goed te voelen tijdens je zwangerschap. Vergeet ook zeker niet om zwangerschapskleding aan te schaffen want hiermee kom je comfortabel die negen maanden door!

Previous «
Next »